O nama

Iza brenda Banda Panda stoji tvrtka Marsovac d.o.o., naša strast su električna vozila, a naša misija je ponuditi kvalitetne  proizvode po najboljim cijenama u Hrvatskoj i tako omogućiti pristupačnost povoljnoj i ekološkoj vožnji. Dok na našem Banda Panda web shopu možete pronaći veliki izbor električnih romobila, naša stranica marsovac.hr više je posvećena električnim biciklima.

Banda Panda  ponuda uključuje širok izbor električnih vozila različitih veličina i modela, sigurni smo da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama. Svi naši proizvodi su provjereni, kvalitetni  i robusno izrađeni od izdržljivih materijala kako bi vam osigurali dugotrajnost i sigurnost pri korištenju. Ne nudimo ništa što ne bi i samo vozili, stojimo iza naše ponude te jamčimo sigurnu kupnju, ukoliko vam proizvod ne odgovara pri preuzimanju, nudimo besplatan povrat.

Kupujte bez skrivenih troškova i dodatne naplate dostava naša cijena je krajnja cijena, dostava je besplatna do vaših vrata!

Stručni partnerski servisi su jamstvo da ćemo svaki problem riješiti brzo i efikasno.

 


Servis Split:

Kažot, servis električnih romobila
Kninska 32,
21000 Split


Servis Zagreb:

Romobike, servis električnih romobila & bicikala
Savska cesta 94
10000, Zagreb

 

Kupovina električnih romobila i bicikala ne samo da vam omogućuje brzu i jednostavnu vožnju, već i pomaže u očuvanju okoliša i smanjenju zagađenja.

Uvijek smo tu za vas ako imate pitanja ili nedoumice oko vašeg narudžbe ili proizvoda.

Pogledajte ponudu proizvoda i odaberite svoj novi električni romobil ili bicikl već danas!

Korisni linkovi: